Úvod » Aktuálně

Další zkouška našich sil proti Jiřetínu pod Jedlovou

publikováno 14.02.2018

Výsledek - 1:5 (0:2)

Na umělém povrchu ve Varnsdorfu jsme v sobotu 10. 2. 2018 odehráli přátelské utkání proti dalšímu sousedskému "mančaftu", tentokrát z Jiřetína pod Jedlovou.

Vzhledem k nemocem a různým důvodům se nás sešlo pouze tolik, abychom dali dohromady sestavu (půl hodiny jsme dokonce hráli v deseti lidech)... 

Smutný - Mikel, Kříž, Laštůvka, Bár - Janoušek, Hejl, Mendel, Jessl - Diviš, Chalupa

Průběh utkání se velmi podobal tomu, co bylo možné vidět v České Lípě. Zejména v prvním poločase jsme bojovali (0:2). Druhá půle byla již klasicky ovlivněna fyzickou nepřipraveností a fakt, že jsme nemohli střídat tomu ani trošku nepomohl. Jedinou branku našeho celku vstřelil Jakub Hejl.

J. Hejl: "Je vidět, že trénuje jen (maximálně) polovina z dnešní sestavy a to je málo... Nedokážeme přehrát ani tým, který netrénuje. Výsledek vypadá hrozivě, ale měli jsme i hezké akce a šance, dokonce jsme nastřelili i břevno, tam nám chybělo trošku štěstíčka, ale soupeř dokázal přísně trestat naše individuální chyby... Světlým momentem byl čestný zásah. Po standartní situaci míč propadl a důrazem jsme ho dotlačili do sítě. Chce to více trénovat a hlavně pracovat na koncovce."  

Chtěli bychom vyzdvihnout výkon našeho soupeře. Přesto, že se hráči Jiřetína, jak již zmínil Jakub v krátkém postřehu, nescházejí na trénincích, jsou fotbaloví a vědí si rady jak v mezihře, tak v koncovce. Taktéž děkujeme za možnost prověřit naše síly!

Dá se říci, že to, co se Jiřetínu daří, nás už delší dobu tlačí. Nedokážeme proměňovat zdánlivě nebezpečné šance. Výsledkem je skóre, které připomíná debakl. Nicméně stále jsme ještě v přípravě a z různých důvodů se nám nedaří scházet se ve větším počtu, víceméně nám rotují různí hráči na hřišti, což chceme do konce přípravy nějakým způsobem ustálit, vytvořit stabilní základní sestavu a pracovat na souhře.

Fyzička se od předchozího utkání nijak rapidně nezlepšila, takže tam rezervy dále trvají beze změn.

Víme kde máme slabiny a budeme se snažit na nich zapracovat, abychom pak v ostrých soutěžních zápasech podali co nejlepší výkon, a potěšili tak VÁS - NAŠE FANOUŠKY, kteří nám v hojném počtu chodídte na domácí utkání vyjadřovat podporu i přesto, že výsledky nejsou zatím příliš příznivé.

Děkujeme!

FK Dolní Podluží

Pozn.: Omlouváme se, ale nepodařilo se nám, bohužel, zajistit kameramana ani fotografa.

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezóna 2023/2024 - Jaro 2024
Odkaz pod posledním kole na podrobnější informace ke každému utkání.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery