Úvod » Aktuálně

Náhradní tým, náhradní hřiště aneb TJ Slavoj Dubá a další prověrka

publikováno 28.02.2018 (aktualizováno 02.03.2018)

Výsledek - 2:6

V sobotu 24. 2. 2018 odehrálo naše mužstvo přátelské utkání proti Slavoji Dubé. Pokud sledujete náš web, případně facebookové stránky, tak víte, že původně byl zápas plánovaný taktéž na sobotu od 18:00, ale v Heřmanicích a soupeřem měla být FK Chřibská. Okolnosti nás však donutily změnit jak místo, tak soupeře, ale nakonec jsme v níže zmíněné sestavě (vzhledem k nízkému počtu našich hráčů jsme si na toto utkání vypůjčili dva pomocníky), nastoupili v České Lípě.
 

Sestava: Patrik Kříž - Smutný, Bár, Laštůvka, Bukáček - Jessl, Diviš, Hejl, Macháček - Kříž Petr, Matějka
Na střídáni připraveni: Mikel, Špička  
pozn.: kurzívou jsou vyznačeni zapůjčení hráči

FK Dolní Podluží - TJ Slavoj Dubá
2:6
(branky: Matějka, Macháček)

O. Smutný: "Z dnešního zápasu mám smíšené pocity. První poločas nám moc nevycházela kombinace po zemi, pořád jsme jen nakopávali míče. Druhý poločas jsme po zemi hráli a měli jsme i velice zdařilé, pohledné akce. Jen nám chybí finální přihrávka a více střelby, jinak z mého pohledu to až tak špatný zápas nebyl."

V návaznosti na hodnocení Oldy Smutného lze konstatovat, že hra v prvním poločase byla opravdu jen o nakopávání vysokých míčů. Zvládli jsme si vytvořit dvě gólové situace, ale neproměnili jsme je, takže do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhé dějství vypadalo o poznání lépe, kombinačně jsme soupeře přečíslovali, ale balón jsme ztratili vždy před pokutovým územím, čímž jsme dávali soupeři možnost chodit do brejkových situací. Dva/tři góly jsme prakticky darovali zmiňovaným zbytečným ztrácením, případně kličkováním. 

Po vstřelení dvou branek, jsme opět fyzicky zaostávali a soupeř převzal iniciativu, byl lepší na míči a dokázal skóre dostat do stavu 2:6

Chybělo nám několik hráčů základní sestavy, tím by se možná dala omluvit drhnoucí plynulost rozehrávky a zbrklost v průběhu celého utkání, ale fyzicky na tom nejsme jako tým vůbec dobře, a je opravdu k zamyšlení, zda by někteří jedinci neměli začít více pracovat na kondici, jelikož bez běhání to prostě a jednoduše nešlo, nejde a nepůjde.

Závěrem je nutno říct, že pokud se nezbavíme trendu neproměňování šancí a zbytečného kličkování, nemáme šanci na úspěch. Fotbal je týmový sport a pokud nebudeme jako tým fungovat, každý soudržnější celek si s naší nefunkční součinností poradí.

FK Dolní Podluží

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Aktuální tabulka Okresní soutěž 2023/2024
Odkaz pod tabulkou na podrobnější informace.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery