Úvod » Aktuálně

GENERÁLKA - Slavoj Valtinov

publikováno 25.03.2018

Výsledek - 2:4

V posledním přátelském utkání jsme odehráli celkem vyrovnanou partii, a to v dost nepříznivém počasí, které oběma mužstvům dělalo dost velké problémy. Hosté si však poradili lépe.

Sestava: Kříž Patrik - Mikel, Bár, Laštůvka, Smutný - Macháček, Hejl, Ludwig, Jessl - Kříž Petr, Diviš.
Střídající: Janoušek, Mazač

Ve větrném počasí kombinace vázla, nezvládali jsme si nahrát z prvního doteku. Soupeř měl lehce navrch, ale postupem času jsme se dostávali do kombinace i koncovky. Podmínky se střídaly, chvilku byl klid, vítr však opět nabral na síle a míč byl většinu času pod kontrolou soupeře. Po zhruba patnácti minutách jsme inkasovali první branku. Hra se zklidnila a soupeř polevil. Náš celek se do toho, jak se říká lidově “obul” a po pohledných akcích konečně Jessl nadvakrát míč poslal do sítě. Hrálo se nahoru a dolů, ale pouze k vápně a bez zakončení na obou stranách. Soupeři se však vydařil rychlý protiútok a opět vedl, tím skončil poločas.

Bez prodlevy a dlouhých pauz jsme začli znovu hrát. Netrvalo dlouho a soupeře jsme zatlačili. Po individuální chybě mezi "šestnáctkou" a penaltou se Jessl opět nemýlil a bylo srovnáno na 2:2. Postupem času jsme převzali iniciativu a cca dvacet minut jsme “mleli” soupeře, jak jen to šlo, ale, bohužel, na hřišti nebyl nikdo, kdo by vytvořený tlak gólově zúročil. Celkem tři jasné šance jsme spálili a v posledních deseti minutách dvakrát inkasovali... Se soupeřem, který hraje taktéž jako my III. Třídu, jsme tedy v generálce prohráli 4:2.

I přesto, že výsledek není příznivý, jsme na tom herně nebyli až tak zle, ale chybí nám koncovka, v rozhodující chvíli nám nezbývají fyzické ani psychické síly a nezvládáme konce zápasu. Musíme v týmu najít hráče, který na sebe vezme zodpovědnost, zachová chladnou hlavu a bude rozhodovat zápasy v důležitých a vypjatých momentech.

Hodnocení střelce dvou branek - Domica Jessla:

“Dnešní zápas se mi hodnotí hůř, jelikož mám ze zápasu smíšené pocity. V prvním poločase se nedá moc hodnotit fotbalovost, jelikož nám povětrnostní podmínky stěžovali celé utkání, ale myslím si, že první poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme po chybné přihrávce v obraně prohrávali 1:0, ale i tak jsme se snažili hrát celé utkání po zemi a myslím si, že jsme si i vytvořili i nějaké pěkné kombinace. Druhý poločas jsme hráli lépe než soupeř, dokonce jsme se pohybovali většinu času na jejich polovině, ale  deset minut před koncem udělali chyby v obraně, a to nás stálo výsledek.”

FK Dolní Podluží

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezóna 2023/2024 - Jaro 2024
Odkaz pod posledním kole na podrobnější informace ke každému utkání.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz