Úvod » Aktuálně

Křeče v Křečanech

publikováno 11.04.2018

Aneb půlhodina hrůzy a ztráta bodů...

V neděli se náš celek vydal do nedalekých Starých Křečan s vizí bodového zisku, nicméně představy velmi rychle narazily na krutou realitu…

TJ Jiskra Staré Křečany – FK Dolní Podluží
4:1 (3:0)
Branky: Adamec 3x, Vít - Mendel

Sestavy:
JSK: Hoffmann - Kaško, Calvitti(K), Hlinka, Vít - Žebro, Stach, Galetka, Hroděj, Adamec, Rennet
střídající: Rezek, Vaněk, Beneš, Horák, Kalivoda, Talanov
FKDP: Kříž Patrik - Mikel, Bár(K), Laštůvka, Smutný - Jessl, Tesař, Hejl, Macháček - Mendel, Chalupa
střídající: Diviš, Bukáček


Dalo by se říct, že nedělní zápas byl téměř přes „kopírák“ jako utkání proti celku z Huntířova. Šest bodů z posledních dvou klání nám podle herního projevu nejspíše stačilo a soupeř naší nekoncentrovanost a laxnost dokázal velmi efektivně využít.

Už v desáté minutě náš přístup vytrestala penalta nařízená po zákroku v pokutovém území a David Adamec tak poprvé překonal Patrika Kříže. Netrvalo dlouho a o čtyři minuty déle přišla další sprcha a opět to byl Adamec, který poslal celek domácích do vedení 2:0. Půlhodinu hrůzy a zmaru poté dovršil Zdeněk Vít a skóre znělo 3:0 ve prospěch našeho soupeře.

Po velmi tvrdém budíčku se naše mužstvo herně vzchopilo, povolilo šrouby, které soupeř po dobu třiceti minut utahoval, a nadechlo se k lepšímu výkonu. Problémem ale zůstala koncovka. Pohledné akce nebyly odměněny brankovým bonusem, a tak se do kabin šlo za stavu 3:0.

Druhý poločas začal tam, kde první skončil. Nastavený trend se mužstvo snažilo zuby nehty udržet. Nicméně po tak drsné sérii „přesně mířených zásahů“ už bylo velmi těžké myslet pozitivně... Přes veškerou snahu soupeř navýšil vedení na 4:0 zásluhou Adamce, který tak z druhého pokutového kopu završil hattrick.

Čestný zásah si připsal Lukáš Mendel, který v 67. Minutě odpověděl na proměněnou penaltu po svém. Nicméně na výsledku a šanci získat alespoň jeden bod už nic nezměnil ani on, ani nikdo jiný.

V zápase také došlo k několika zraněním, jak vážná jsou, se dozvíme až po vyšetřeních.

Je velká škoda, že se nám nepodařilo Křečany porazit. Soupeř v průběhu druhého poločasu postupně ztrácel fyzické síly a od stavu 3:0 byla iniciativa paradoxně na naší straně. Nedokázali jsme však využít šance, které nám byly nabízeny, a tak můžeme maximálně pogratulovat soupeři ke třem bodům a soustředit se na zápasy další... Konkrétně na domácí utkání proti Bynovci, ve kterém bychom chtěli domácí fanoušky potěšit pěkným fotbalem, a ještě hezčím výsledkem.

Hodnocení Lukáše Mendela

"První poločas jsme začali hrozně, nebyli jsme schopni si kloudně přihrát, nebyl pohyb hráčů, velice laciné ztráty balonu. Doslova jsme darovali soupeři dvě branky z našeho velmi laxního přístupu k začátku zápasu. Do šancí jsme se dostávali hodně sporadicky.

Druhý poločas byl v našem podání o hodně lepší, snažili jsme se kombinovat, což se nám ve většině případů i přes nerovný promáčený terén vedlo. Při jedné ze šancí se podařilo zkorigovat brankou na 4:1. Dalších šancí jsme měli více než dost, ale nedokázali jsme je proměnit, což náš výkon ve druhém poločase shazovalo.

Musíme se z tohoto zápasu rychle oklepat a přemýšlet o zápase dalším."

FK Dolní Podluží

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Aktuální tabulka Okresní soutěž 2023/2024
Odkaz pod tabulkou na podrobnější informace.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz