Úvod » Aktuálně

Dosavadní úspěchy našeho klubu

publikováno 19.08.2019

stručně a jasně

Za největší dosavadní úspěch považujeme skutečnost, že bavíme fotbalem občany Dolního Podluží.

Říká se, že každá správná obec má hospodu, hasičárnu a fotbalové hřiště - potažmo fotbalový tým... tedy alespoň v kruhu, ve kterém se pohybuji.

Nic se nevyrovná tomu, když nás místní lidé dorazí podpořit a prožívají s námi každou minutu našich zápasů. Atmosféra je vždy perfektní, dokonce si troufáme tvrdit, že návštěvnost na našich domácích utkáních je na naši ligu jedna z nejlepších, a tímto bychom rádi poděkovali všem, kteří se na tom podílejí!

Na oplátku se snažíme ze sebe vydat maximum jak na hřišti, tak i mimo něj - doprovodný program, letáky atp.

 

Kromě výše zmíněného se pravidělné účastníme turnajů v našem okolí.

 

Jedním z nich je nyní už tradiční, avšak pojetím netradiční, Lední Silvestrovský turnaj, který se odehrává, jak již název napovídá, na ledové ploše.

 

Již dvakrát se našemu celku zadařilo zvítězit a věříme, že časem se naše ledově ostrá forma přense i na travnatý pažit, a ten postup vykopeme!

 

 

Mimo exkurzi na hokejovou plochu se nám vedlo velmi dobře také na pátém ročníku turnaje o pohár Čechie Horní Podluží v roce 2018. Odnesli jsme si z něj za náš výkon krásnou trofej pro vítěze.

 

 

Další ve sbírce je cena za třetí místo na memoriálu K. Brejška a A . Thierla.

 

 

No a nakonec - jelikož je občas dřina udržet tu naši partu pohromadě a ustát všechna zemětřesení - pohár pro našeho předsedu, který poctivě pracuje na tom, aby náš klub šel kupředu a nadále přinášel radost jak nám, tak Vám všem, kteří nám držíte palce. 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Aktuální tabulka Okresní soutěž 2023/2024
Odkaz pod tabulkou na podrobnější informace.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery